Ervaren sparringpartner voor het MKB

Bij Kubus Goor bent u aan het juiste adres voor bedrijfsadvies. Wij staan altijd voor u klaar wanneer u vragen heeft. Ook geven wij proactief advies wanneer wij denken dat dit van belang is voor uw bedrijf.

Wij hebben brede kennis en ervaring binnen het MKB en voorzien onze klanten dagelijks van advies. Wilt u een keer samen sparren over belangrijke stappen die gezet moeten worden? Denk bijvoorbeeld aan advies bij investeringen of juist wanneer u van rechtsvorm wilt veranderen. Wij gaan het gesprek graag met u aan…zonder dat de meter loopt.

Ons advies baseren we op data die we uit uw administratie halen in combinatie met markttrends en ontwikkelingen. Het advies is vrijblijvend, het is aan u wat u er mee doet, echter vinden wij het onze taak om u op de juiste manier te adviseren.

Kubus Goor Voor Het MKB

Startende Ondernemer

Ongeacht de rechtsvorm die u kiest, er zijn veel zaken waar rekening mee gehouden moet worden wanneer u een bedrijf wilt starten. Kubus Goor helpt u graag tijdens de opstartfase van uw onderneming. Denk bijvoorbeeld aan advies over de juiste rechtsvorm, het inrichten van de administratie en natuurlijk missie en visie gesprekken. Met een goede fundering voorkomt u problemen achteraf.

VOF

Een VOF wordt vaak gekozen wanneer twee zakenpartners samen een bedrijf op richten, waarbij ze de kosten laag willen houden. Dit kan de juiste keuze zijn, maar er kleven ook nadelen aan zoals een hoofdelijke aansprakelijkheid voor schulden. Als startende ondernemer gaan we met u in gesprek en bepalen we samen wat de juiste rechtsvorm voor uw situatie is. Indien u reeds een VOF heeft dan gaan we graag met u in gesprek om te kijken of alles goed geregeld is.

Coöperatie

Wanneer u zo ver bent dat u aan een coöperatie denkt dan is Kubus Goor bij uitstek de juiste keus. Kubus Goor is zelf onderdeel van een coöperatie en heeft derhalve alle relevante kennis in huis om uw coöperatie een vliegende start te geven. Zowel voor startende als bestaande coöperaties staan we graag klaar met raad en daad.

BV

Wanneer de eenmanszaak of een VOF niet de juiste oplossing is, kunt u overwegen om een BV op te starten. Met een BV zorgen we ervoor dat uw privévermogen in principe buiten schot blijft. De BV is de rechtspersoon waardoor de hoofdelijke aansprakelijkheid niet meer bij u zelf ligt. Bij Kubus Goor weten we hoe we de boekhouding zo optimaal mogelijk kunnen doen voor elke BV. Wij verwerken snel uw administratie zodat u altijd de juiste informatie heeft. Daarnaast verzorgen we natuurlijk ook de verloning van uw DGA salaris. Alles onder 1 dak.

ZZP’er

Over het algemeen is de administratie en de boekhouding van een ZZP’er relatief eenvoudig. Kubus Goor heeft een uitermate efficiënte en laagdrempelige werkwijze voor elke ZZP’er. Wij ontzorgen u volledig met de boekhouding zodat u gewoon uw werk kunt doen. Zonder zorgen en tegen en scherp tarief.

Eenmanszaak

In tegenstelling tot de ZZP’er kunt u als eenmanszaak wel personeel in dienst hebben. Kubus Goor verzorgt inmiddels voor tientallen eenmanszaken de administratie, de boekhouding en indien nodig de loonstroken voor personeel. Zowel voor startende eenmanszaken als voor bestaande eenmanszaken bieden wij een professionele dienstverlening waar u als ondernemer op kunt vertrouwen. We maken heldere afspraken zonder verrassingen achteraf en dat tegen een eerlijk tarief.