Modern, Servicegericht, Brede dienstverlening en Scherpe tarieven!

Overstappen naar een nieuwe boekhouder is altijd spannend, er komt een hoop bij kijken en ondernemers doen dat niet zomaar. Bij Kubus Goor kunt u er op vertrouwen dat we u tijdens dit proces begeleiden zodat er geen problemen ontstaan tijdens de overstap of door de overstap.

Wij staan ook klaar voor ondernemers die nog maar net gestart zijn en derhalve nog geen dienstverlener hebben.

Ongeacht de situatie plannen wij altijd eerst een kennismakingsgesprek in. In dit gesprek kunnen we elkaar leren kennen, kijken we of de klik er is en maken wij een goede inventarisatie van de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Uiteraard gevolgd door een scherpe offerte.

overstappen boekhouding

Hoe komt een kennismaking tot stand?

Natuurlijk kunt u ons bellen voor het maken van een afspraak, maar u kunt ook gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen dan snel contact met u op voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Een dergelijk gesprek kost u niks, maar levert u wel veel op. Tijdens het gesprek inventariseren we heel goed waar uw behoefte ligt en leggen we uit waar en hoe we eventuele knelpunten op kunnen lossen.
Wanneer u na het gesprek een goed gevoel heeft over onze dienstverlening, gaan wij voor u aan de slag om een goede offerte op te stellen op basis van uw persoonlijke situatie.

Overstappen zonder problemen!

Heeft u momenteel een administratiekantoor als dienstverlener? Maar bent u niet helemaal tevreden? Denkt u aan overstappen maar weet u niet waar te beginnen?
Wij helpen u graag! Overstappen van administratiekantoor is altijd spannend maar u kunt er op vertrouwen dat we u tijdens het hele proces begeleiden zodat de overstap een geruisloze overstap zonder problemen wordt. U kunt lekker blijven ondernemen en wij zorgen dat de boekhouding in goede banen wordt geleidt.

Zo doen we dat!

  • Wij nemen contact op met uw huidige administratiekantoor
  • We vragen de huidige administratie op
  • We voeren de administratie op in onze systemen

Twijfel niet, stap vandaag nog over naar ons administratiekantoor

Heeft u een goed gevoel overgehouden aan ons kennismakingsgesprek? Bent u daarnaast tevreden over de ontvangen offerte? Laat het ons weten en we gaan direct voor u aan de slag met het opstarten van uw boekhouding en administratie.

Bedankt en welkom bij Kubus Goor!

    overstappen