We staan graag voor u klaar!

Mijn naam is Hans van Lokven en ik ben eigenaar van Administratiekantoor Kubus Goor. Samen met mijn team staan we elke dag klaar voor onze klanten met raad en daad. Met ons kantoor hebben we ruime ervaring binnen het bedrijfsleven met o.a. (bedrijfs)financieringen, herfinancieringen, prognoses, kansen en bedreigingen, reorganisaties, personeelsbeleid, kwaliteitsbeleid en meer.

Samen met u, onze klant, kijken we graag naar het verhaal achter de cijfers. Op die manier kunnen wij op een betrokken en persoonlijke manier van toegevoegde waarde zijn als administratiekantoor en als sparringspartner.

Wij hebben ons bewust aangesloten bij de Kubus Franchise. Binnen de Kubus Franchise is nagenoeg alle kennis voorhanden. En omdat het een franchise is, kunnen we de kosten laag houden.

Angst om over te stappen? Niet nodig, wij kennen het proces van A tot Z en zorgen altijd voor een soepele overgang. Laten we samen een kop koffie drinken en ik vertel u graag over de mogelijkheden van ons kantoor.

Samen met mijn medewerkers sta ik voor u klaar. Ieder bedrijf, groot of klein, verdient een goede administratie. Daar zorgen wij voor.

Hans van Lokven

Hans van Lokven