“Ik ben Hans van Lokven
Waarmee kan ik je helpen?”

Ik sta graag voor je klaar!

Ik ben Hans van Lokven. Op 1 januari 2020 heb ik Kubus Goor overgenomen. Na jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt te hebben als financial, heb ik met de overname een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan. Ik heb veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven met o.a. (bedrijfs)financieringen, herfinancieringen, prognoses, kansen en bedreigingen, reorganisaties, personeelsbeleid, kwaliteitsbeleid en meer.

Samen met u, mijn klant, kijk ik graag naar het verhaal achter de cijfers. Op die manier wil ik van toegevoegde waarde zijn voor u.

Ik heb me bewust aangesloten bij de Kubus Franchise. Binnen de Kubus Franchise is nagenoeg alle kennis voorhanden. En omdat het een franchise is, kunnen we de kosten laag houden. Dat is goed nieuws voor u, zeer waarschijnlijk bent u bij mij voordeliger uit.

Angst om over te stappen? Niet nodig, wij kennen het proces van A tot Z en zorgen voor een soepele overgang. Laten we samen een kop koffie drinken en ik vertel u graag over de mogelijkheden van mijn kantoor. Samen met mijn medewerkers sta ik voor u klaar. Ieder bedrijf, groot of klein, verdient een goede administratie. Daar zorgen wij voor.

Hans van Lokven

Hans van Lokven

Over Kubus

Kubus is een landelijke coöperatie van ruim 100 boekhouders, accountants- en administratiekantoren. Daarnaast hebben wij ook diverse specialismen in huis zoals; juristen, fiscalisten etc.

Onze missie & visie

Onze specialisten nemen je veel financiële zorgen uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgt jouw persoonlijke Kubus-adviseur ervoor dat ondernemen nog leuker wordt. Samen met jou zorgt Kubus ervoor dat jouw onderneming financieel gezond is én blijft. Kubus is altijd in de buurt en staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel advies of slimme fiscale tips.

Het “Kubus Helpt!” initiatief

“Kubus Helpt!” is een initiatief voor alle leden van de Kubus-organisatie. Met Kubus Helpt! kan ieder lid kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een eigen initiatief te steunen. Elk initiatief dient daarbij eerst goedgekeurd te worden door de voorzitter van de stichting.