Zullen we een
kennismakingsgesprek plannen?

Modern, Servicegericht, Brede dienstverlening en Scherpe tarieven!

Heb je op dit moment geen administratiekantoor je helpt? Of ben je op zoek naar een administratiekantoor dat je beter helpt dan je huidige dienstverlener?

Je zoekt natuurlijk wel iemand die je kunt vertrouwen. Een administratiekantoor met geloofwaardigheid en daadkracht. Een website kan nog zulke mooie woorden tonen en beloftes maken maar…administratie gaat over vertrouwelijke en persoonlijke zaken.

Juist daarom hecht ik heel veel waarde aan een persoonlijke kennismaking. Een kennismaking waarin we elkaar in een open gesprek leren kennen.

Hoe komt een kennismaking tot stand?

Vul je naam en telefoonnummer in het contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op om een kosteloze en vrijblijvende afspraak in te plannen. Uiteraard ben je daarbij van harte welkom op mijn kantoor maar het liefst bezoek ik je op je eigen locatie bij wijze van interesse en betrokkenheid. Aan een kennismakingsgesprek zit geen tijd verbonden. Ik neem letterlijk alle tijd voor je.

In het kennismakingsgesprek inventariseer ik je wensen, eventuele knelpunten waar je momenteel tegenaan loopt en natuurlijk je verwachtingen van mij als administratiekantoor. Aan de hand van het gesprek maak ik dan een offerte op die je binnen 24 uur van me ontvangt.

  • Kosteloos
  • Vrijblijvend
  • Alle tijd voor jou
  • Offerte binnen 24 uur!

Ook voor een geruisloze overstap zit je bij mij goed!

Heb je momenteel een administratiekantoor? Maar ben je niet helemaal tevreden? En denk je nu aan een overstap? Ook dan help ik je! Overstappen van administratiekantoor is altijd spannend vanwege de angst voor onvoorziene rompslomp. Wees gerust. Ik help je natuurlijk bij de overstap en doe er alles aan om deze geruisloos te laten verlopen.

Het enige dat je hoeft te doen is mij machtigen om je te helpen uit jouw naam.

Zo doe ik dat!

  • Ik neem contact op met je huidige administratiekantoor
  • Ik vraag je huidige administratie op
  • Ik voer je administratie door in mijn systemen
  • We starten op het moment dat jij wilt zónder onderbrekingen

Twijfel niet, stap vandaag nog over naar mijn administratiekantoor

Het enige dat ik naast de machtiging nodig hebt zijn een handtekening op mijn offerte, een bewijs van inschrijving aan de Kamer Van Koophandel en een kopie van een geldig legitimatiebewijs. Daarna kunnen we direct van start met je administratie!