Over ons

Contactgegevens KUBUS Goor

Ben Timmerhuis

Contactpersoon: Ben Timmerhuis

 Telefoon: 0547 - 388 182
 Mobiel: 0622201489
 E-mail: ben@kubus.nl

 

 Adres: Nieuwenkampsmaten 6-11
 Postcode: 7472 DE
 Plaats: Goor

KUBUS Goor is een vestiging van de KUBUS Coöperatie U.A.. Een landelijk organisatie van administratiekantoren, accountants, fiscalisten en overige specialisten. U vindt KUBUS altijd in uw buurt, en altijd tegen een eerlijke prijs zonder verrassingen achteraf. Dat is KUBUS.

Mijn naam is Ben Timmerhuis, eigenaar van KUBUS Goor en vanaf de start van, mijn eigen kantoor in 2004 als franchisenemer aangesloten bij KUBUS Coöperatie. Na eerst ervaring opgedaan te hebben bij administratiekantoren was de tijd rijp voor een functie als hoofd administratie/controller in het bedrijfsleven. Na vele jaren met veel plezier functies als hoofd administratie, controller en financieel manager te hebben vervuld was de tijd voor verandering. Vanuit deze situatie voelde ik me toch weer zeer aangetrokken tot het dienstverlenende aspect van het administratiekantoor. In die fase ben ik in contact gekomen met KUBUS Coöperatie. Dat heeft de doorslag gegeven om uiteindelijk als franchisenemer van KUBUS Coöperatie van start te gaan.

Met mijn team sta ik altijd voor u klaar om uw administratielasten te verlichten. We hebben een vast aanspreekpunt werken continu aan de verbetering van onze dienstverlening aan u als klant. Wij maken ondernemen weer leuk voor u. Spreekt onze werkwijze u aan neem dan gerust contact met op voor een vrijblijvende afspraak. Het telefoonnummer vindt u links boven aan de pagina. Of u vraagt direct offerte aan.

Waarom heeft iTConcrete voor Kubus gekozen:

"Met andere accountants c.q. accountantskantoren had ik  slechte ervaringen, werd door onze assuradeur (die zelf ook klant is bij KUBUS Goor) en wist dat ik zoekende was, geattendeerd op KUBUS Goor waar Ben Timmerhuis het bedrijf runt. De afspraak werd gemaakt en na het gesprek met Ben Timmerhuis was ik positief verrast. In plaats van achteraf de gemaakte uren factureren werkt KUBUS met een ander concept.

Iedere maand betaal je een, van te voren overeengekomen tarief, op basis van de werkzaamheden die je als bedrijf door KUBUS gedaan wilt hebben. In mijn geval doe ik de boekhouding zelf en KUBUS doet de verdere werkzaamheden zoals o.a. de salarisverwerking, aangifte loonbelasting, jaarrekening en de aangiftes vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Ook kun je altijd met vragen bij KUBUS terecht. Mocht KUBUS zelf de informatie die je vraagt niet kunnen leveren dan gaan ze het wel voor je uitzoeken. Soms zitten daar extra kosten aan verbonden. Feit dat je gedegen antwoorden krijgt is prettig. Je kunt als ondernemer nu eenmaal niet overal verstand van hebben.

Wat ook erg prettig is, het feit dat Ben Timmerhuis altijd laat weten als hij er niet is, bijvoorbeeld door vakantie. Hij laat dit per email weten, meldt dan dat hij regelmatig contact houdt met zijn kantoor en dat dringende vragen  dan toch beantwoord worden. Nu heb ik daar zelf nog geen gebruik van hoeven maken maar het feit dat het kan is fijn. Vaak is het zo dat bedrijven je graag als klant willen hebben en alle moeite doen om je als klant te krijgen. Ben je eenmaal klant dan doet men geen enkele moeite meer en dat heb ik door schade en schande ervaren.

Bij Kubus Goor, waar Ben Timmerhuis de scepter zwaait is het na al die jaren nog steeds prettig klant te zijn. Vertrouwen en goede dienstverlening staat hoog in het vaandel bij KUBUS."

Lia Zielman-Harkes
directeur iTConcrete